preskoči na sadržaj

Osnovna škola Gornje Vrapče Zagreb

 > Naslovnica

Smotra

Autor: Mira Kordić, 12. 10. 2018.

Učenici naše škole nastoje očuvati svoju kulturnu baštinu. Jedan od načina je pisanje na kajkavskom narječju. Dvoje učenika je sudjelovalo na smotrama kajkavske riječi i postiglo izvrstan uspjeh. Martin Barbarić je sa svojom pjesmom Vu trnacu sudjelovao na natječaju Smotre dječjeg kajkavskog pjesništva „Dragutin Domjanić“ u Zelini. Od 477 pristiglih radova, 79 je odabrano za objavu u zborniku pjesama. Među njima je i Martinov rad. Klara Cvetković je sudjelovala na natječaju Zbor malih pjesnika u sklopu Dana kajkavske riječi, u Zlataru. Od 292 pjesme, komisija je odabrala 51 za izvođenje na pozornici i objavljivanje u zborniku. Klara je svoju pjesmu Da mi je... recitirala u vrapčanskoj narodnoj nošnji .

Više u privitku.


Priloženi dokumenti:
SMOTRA.docx (13.90 KB)


 

 

Krajem prošle godine potpisan je ugovor između našeg Ministarstva, CARNet-a i Microsofta Hrvatska kojim se reguliraju uvjeti korištenja Microsoft Officea-a za učenike i nastavnike srednjih i osnovnih škola u Hrvatskoj. Tim je ugovorom omogućen besplatan Office za učenike i učitelje (instalacija na pet različitih računala i pet mobilnih uređaja). Osim toga, svi spomenuti korisnici dobivaju pristup e-pošti s 50 GB prostora, spremniku u oblacima OneDrive od 1 TB, uporabi društvene mreže Yammer, servisu Lync kojim su omogućene audio i/ili video konferencije i razmjena brzih poruka te alatima Microsoft Office-a u oblaku: Word, Excel, PowerPoint i OneNote. Svim ovim mogućnostima možete pristupiti putem svojega korisničkog računa na CARNet-u.

 

Adresa na kojoj možete pristupiti usluzi je office365.skole.hr, dok se za pomoć možete uvijek obratiti CARNet-u na e-adresu helpdesk@carnet.hr.

Upute po koracima možete pronaći na adresi https://office365.skole.hr/default/pristup. Dodatne informacije možete pročitati na CARNet-ovim stranicama.


Dragi prijatelji Škole,
 
ukoliko želite donirati sredstva kojima bismo dodatno poboljšali uvjete rada  učenika u školi i njihov boravak učinili ljepšim i ugodnijim, možete to učiniti putem žiro računa:
 
HR1923600001101455786
 
Zahvaljujemo na potpori!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 8. 2011.

Ukupno: 737427
Ovaj mjesec: 1758
Ovaj tjedan: 767
Danas: 10

free counters

 

 

 

Trenutno online

CMS za škole logo
Osnovna škola Gornje Vrapče Zagreb / Vrapčanska 188, HR-10000 Zagreb / www.os-gornjevrapce-zg.skole.hr / ured@os-gornjevrapce-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju